Screenshot maken samsung a50 android 10


03.10.2020 Auteur: Welmoed

Ah, okay. Check ook onze Galaxy S20 tips bij het in gebruik nemen van je telefoon — of bekijk het hele, en groeiende, archief met Galaxy S20 tips. Aanbevolen Video.

Nou ik had deze update liever niet geïnstalleerd!!! Het probleem is bij mij nog steeds niet opgelost. Apps installeren duurt ongeveer 1. NL · - · Alle rechten voorbehouden. Ik heb een update gehad maar bij mij staat hij nog steeds op Android 9 mijn vraag aan uw is of ik nog een nieuwe update krijg Gr.

Je merkt het: de screenshot-functie van je Galaxy S20 is stiekem behoorlijk uitgebreid! Meningen zijn gewenst, na de update Ik moet constant de wifi opnieuw instaleren. Zelfde probleem. BruceH Community Manager. Mijn vrouw is de wanhoop nabij Telefoon doet niks meer, maar houd het leuk!

  • Slim als je iemand wil uitleggen hoe een bepaalde instelling of app werkt, bijvoorbeeld. Nu schakelt hij zich niet meer uit geen herstarts.
  • De andere manier om een schermafbeelding te maken is inmiddels alweer jaren oud. In antwoord op NathanV.

Google Assistant een screenshot laten maken

Weer andere fabrikanten gebruiken een speciale gesture; een beweging om een screenshot te maken. Je moet dan eerst als het lukt met fingerprint je scherm aanzetten en pas dan kun je via de taakbalk de telefoon aannemen.

Dan zit er helaas weinig anders op dan met een tweede telefoon een foto van je telefoonscherm te maken. Ga via de Instellingen naar  Geavanceerde functies en kies  Bewegingen en gebaren. Update: Inmiddels uitgevonden dat het probleem met het belscherm wordt geblokkeerd door de Niet Storen stand. Daar kun je bijvoorbeeld nog kiezen of de video's een p, p of p resolutie hebben, én hoe groot de selfie is die je tijdens de opname invoegt.

Precies hetzelfde probleem. Heb jij de update al op jouw Galaxy A50 genstalleerd. Roep je steeds per ongeluk Siri op bij het maken van een schermafbeelding druk dan eerst op de sluimerknop en daarna pas de homeknop. Update: Inmiddels uitgevonden dat het probleem met het belscherm wordt geblokkeerd door screenshot maken samsung a50 android 10 Niet Storen stand.

Na update kan ik via Bluetooth carkit geen muziek meer luisteren.

Selecteer support topic

Ik kan je wel vertellen dat die melding was op het power scherm scherm waar je de telefoon uit kan doen, herstarten enz. Tags: A-Series. Samsung brengt opnieuw update uit voor Galaxy A betere camera, QR scanner, beveiliging.

Zoek in plaats daarvan naar. Telefoon schakelt zichzelf uit of ik moet steeds opnieuw de pincode van simkaart invoeren. Heb jij de update al op jouw Galaxy A50 genstalleerd. In antwoord op BruceH. Naar mijn mening: geen aanrader. In antwoord op KevinW.

Uw telefoonscherm opnemen

De video's die je met  Schermrecorder hebt opgenomen vind je in de  Galerij in de map  Schermopnames. Aldus Samsung is er maar een oplossing en dat is opsturen en je bent je telefoon voor weken kwijt. Heb al gereset naar fabrieksinstellingen en al maar niets heeft gewerkt. Dan doet hij het een dag en dan is alles weer dood. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Alle beveiliging eraf gehaald pincodes, versie 2, vingerafdruk. Naar mijn mening: geen aanrader. Als je denkt dat we nu wel alle methoden en opties voor het maken van schermafbeeldingen op de Galaxy S20 hadden gehad, en screenshots maken met een van de opties.

Maar: er zijn natuurlijk nog veel meer kleine en grote handigheidjes. Comments Hier unbranded device en de update is bij mij nog niet beschikbaar hopen screenshot maken samsung a50 android 10 vrijdag dat die er is.

Sinds Android 9. Je kunt nu ten allen tijde dat paneel vanaf je schermrand in beeld vegen, dan heb je te vroeg gejuicht. De update komt inclusief de One UI interface. De interessantste: de optie  GIF Animatie! Ook de Samsung Galaxy A50 krijgt alternatieven voor sterilon de december update al.

Android 10 screenshot maken

Kan iemand mij uitleggen hoe ik dot kan oplossen? Aanbevolen Video. Of moet ik echt alles verwijderen??

Ondanks Samsung's eigen aankondiging van een uitrol in mei, begint de update nu via officile weg in Nederland te arriveren. Deze biedt een paar handige opties:. Van een goed werkende telefoon, zitten steeds vertragingen in… en de galaxystore waar ik de spellen moet updaten kan ik niet !


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com