Het weer in svoronata kefalonia


23.02.2021 Auteur: Sharmarke

Nieuwe maan zo 15 nov WNW 1 1.

Dat is 1 uur later dan in België. Om deze website volledig te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies.

Wat is de valuta van Svoronáta? De zeetemperatuur ligt rond de 20°C. Uitgebreide regenradar. In juli en augustus loopt de temperatuur van het zeewater op tot lokaal 25° à 26° en dus aangenaam om in te zwemmen. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien.

In de zomer is het in Svoronta gemiddeld 27C, het weer in svoronata kefalonia. Reisorganisaties Svoronta. Klimaat Svoronta september Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Svoronta en minimaal rond de 24C. Svoronta heeft een mediterraan klimaat. Gemiddeld is het maximaal 15C in maart in Svoronta en minimaal rond de 14C. De daagse weersverwachting Svoronta?

Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen.

Wauw wat een Aurora, het is genieten in Noorwegen deze dagen 20 okt. De cookies worden gebruikt om het gedrag van bezoekers te analyseren, zodat uw ervaring en die van anderen verbeterd kan worden.
  • Hoe was het weer?
  • Wat is je naam? Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Er valt in december op 17 Dagen neerslag met een totaal van 82 mm en het is deze maand 14 Dagen droog in Svoronáta. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 14 °C. Klimaat Svoronáta april Gemiddeld is het maximaal 17°C in april in Svoronáta en minimaal rond de 16°C. Er valt in totaal 65 mm neerslag op 15 dagen. WNW 1 1. Alsnog afwijzen.

Weerplaza wereldweer Europa Griekenland Svoronta. WZW 2 2. Weer vandaag:. Hoelang is het vliegen naar Svoronta. Gemiddeld is het maximaal 19C in november in Svoronta en minimaal rond de 18C. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Svoronta. Zon op uur.

Temperatuur en het weer op Kefalonia

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Gemiddeld is het maximaal 19°C in november in Svoronáta en minimaal rond de 18°C. ZZW 2 2.

Er valt in oktober op 14 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Svoronta. In de zomer is het in Svoronta gemiddeld 27C. In het oog van Epsilon 22 okt. NNW 1 1. De zeetemperatuur ligt rond de 25C.

Het weer nu in Svoronáta

Het warmte temperatuur record voor Kefalonia staat op 40,6°. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 14 °C. WNW 1 1. OZO 2 2. Klimaat Svoronáta september Gemiddeld is het maximaal 25°C in september in Svoronáta en minimaal rond de 24°C.

Het weer in Svoronta, het weer in svoronata kefalonia. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Weerplaza wereldweer Europa Griekenland Svoronta. Dat is 16 minuten korter dan vorige week. Er valt in januari op 18 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 13 Dagen droog in Svoronta. Klimaat Svoronta gevulde paprika barbecue Gemiddeld is het maximaal 22C in oktober in Svoronta en minimaal rond de 21C.

Zon onder uur.

Beste reistijd Kefalonia

De meastro, zoals locals deze noemen, duurt drie à vier dagen blaast de lucht schoon en verdrijft de hitte overdag. Op Corfu en Zakynthos wordt het gemiddeld ook warmer in de zomer dan op dit Ionische eiland. Klimaat en weer Kefalonia. Klimaat Svoronáta december Gemiddeld is het maximaal 16°C in december in Svoronáta en minimaal rond de 14°C.

Tijdsverschil Svoronta In Svoronta is het nu uur 's morgens op vrijdag 23 oktober ? Maan op uur. Er valt in september op 11 Dagen neerslag met een totaal van 58 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Svoronta.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com