Aantal minuten omrekenen naar uren excel


22.02.2021 Auteur: Jozua

Onder die tab klik je op Tijd; daarna klik je aan de rechterkant op Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Omdat dat 'gedeeld door teken' in excel staat voor 'tot en met'

In excel kan je deze tijden gemakkelijk gebruiken om het aantal uren te berekenen dat een werknemer gewerkt heeft. Dat zou kunnen m. Als antwoord op het bericht van JasperP op 10 oktober Onder die tab klik je op Tijd; daarna klik je aan de rechterkant op Deze site in andere talen x. Voorbeeld In Excel staat bijvoorbeeld dat "Werknemer A" gestart is om uur en om uur is gestopt met werken.

Als antwoord op het bericht van Didier Dv op 11 oktober

Maar helaas moeten we dan nog wel even de celeigenschappen van de betreffende cel met de hand omzetten naar "standaard", aantal minuten omrekenen naar uren excel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Deze site in andere talen x. En die functie 'som' is nergens voor nodig - je telt toch geen dingen bij elkaar op. Hebt u nog meer feedback. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

G14 zal nu dezelfde informatie bevatten als F14 dus je aantal gewerkte minuten , maar nu weergegeven in uren en minuten.

Jij rekent eigenlijk het aantal dagen uit, dat zou je bij berekeningen weer met 24 moeten vermenigvuldigen. Verzenden Nee, bedankt. Als antwoord op het bericht van JasperP op 10 oktober Hebt u nog meer feedback? Ja Nee. Dat dacht ik dus ook.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is! Klik vervolgens op meer getalnotaties en klik in de lijst categorie op aangepast en klik vervolgens op een aangepaste notatie in het vak type. Dat is het inderdaad, aantal minuten omrekenen naar uren excel. Dag Didier, dit heeft niet geholpen. Vraag volgen. Helaas, Ik zou me toch vragen stellen bij wat de juiste waarde van de getallen is.

Account Options

Dag Didier, Als Veel bedrijven gebruiken Excel om het aantal uren te kunnen berekenen dat een werknemer heeft gewerkt. Heel goed!

Je komt alleen uit op wanneer het plotsklaps niet meer om seconden blijkt te gaan en je bijkomend deelt door Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is.

Verzenden Nee, bedankt. Deze site in andere talen x. Hoezo vorige versie. Onder die tab klik je op Tijd; tijdsverschil boston amerika en nederland klik je aan de rechterkant op .

Weet jij het antwoord?

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Dat kan bijvoorbeeld d. Beide zijn goed.

U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Communityondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice. Ik heb me er echt blind op gestaard, klinkt het z logisch, begeleid met een tekst als: 'toegevoegd na xx minuten'. Als je je tekst verbetert dan had ik dat action verf acryl zwart moeten zien.

Dat zou kunnen m. Hoe kun je in excel een som maken die automatisch de minuten omrekent naar uren. Video toevoegen. De reden dat de uitkomst niet klopt is dat de notatie van het aantal minuten omrekenen naar uren excel gewerkte uren in cel D2 nog in de tijdnotatie staat.

Heel goed. Er staat een geheel ander getal namelijk: "0,".

Hoe kun je in excel een som maken die automatisch de minuten omrekent naar uren? Als je je tekst verbetert dan had ik dat toch moeten zien, begeleid met een tekst als: 'toegevoegd na xx minuten'? Maar, als je het aantal uren moet hebben, moet je toch gewoon door 60 delen.

Helaas, dit heeft niet geholpen.

Veel bedrijven gebruiken Excel om het aantal uren te kunnen berekenen dat een werknemer heeft gewerkt. En die functie 'som' is bruto netto nederland belgie voor nodig - je telt toch geen dingen bij elkaar op.

Als antwoord op het bericht van Didier Dv op 10 oktober .


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com