Tot hoe laat bezorgt gls


11.01.2021 Auteur: Toni

De informatie is mogelijk verouderd. GLS zou hebben geprobeerd de chauffeur telefonisch te bereiken. Nu ben ik gedwongen of te wachten op bezorging over het weekend heen of het pakket zelf op te halen.

Hele dag thuis werkende - melding bedrijf gesloten.. Prutsers werken daar en bezorgers die lak hebben aan een correcte bezorging. Nee ik zal dit bedrijf niet aanraden want nu heb ik het pakket niet op tijd voor de verjaardag Ik heb hen uiteraard al benaderd en tot op heden geen reactie mogen ontvangen.

Hij had via internet een aandrijfas voor zijn auto gekocht. Slechte brengservice Nou lekker is dat, bestel ik iets omdat ik zeker weet dfat ik het vandaag in ontvangst kan nemen omdat ik thuis ben, krijg ik een niet thuis bericht!

Snelle links. Mos 13 jul Dit is dus niet te doen en ik vrees dat ik mijn pakketje via GLS nooit zal krijgen. Zonder aan te geven waar het ligt. We waren gewoon thuis, maar het pakketje is volgens de mail bij de buren gebracht, tot hoe laat bezorgt gls.

  • Afleveropties na een Niet Thuis Bericht Als een pakket naar het depot is teruggebracht, biedt GLS de volgende opties: Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Mos » 13 jul Beste Berndv, Dank voor het opnieuw reageren.
  • Corona veilig en men hoeft niet aan te bellen of te wachten. Hij woont in Watergang.

Vind een GLS PakketShop

Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Re: Bezorging door GLS Ongelezen bericht door berndv » 13 jul Tja, samenvattend uit je eerdere topic blijkt het dat u anders bent behandeld dan de normale bezorging bij gls, normaliter komen ze inderdaad niet zomaar een tweede keer na een mislukte bezorgpoging, om het zo maar te noemen, en kunt u online aangeven hoe u het bezorgd zou willen hebben of hoe en waar u het wilt afhalen. Reviews   Er is niemand aan de deur geweest, geen deurbel gegaan en er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan.

En ik krijg vervolgens de klacht dat ik niet zou aanbellen.

Snel en betrouwbaar: z willen ontvangers een pakket ontvangen en dat is precies hoe GLS de pakketten, stonden de eerdere antwoorden niet zo aan, namens de verzender. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening op de handscanner tot hoe laat bezorgt gls de bezorger te zetten. Het viel niet mee GLS te bereiken? Kortom; wie zegt dat GLS het niet gewoon goed heeft gedaan. Wel jammer dat u hier nu weer een nieuw topic over heeft geopend.

101.419 • Goed

Misschien moet de GLS erover nadenken Huur daar gekwalificeerd personeel in en wees trouw aan uw motto, dat overal wordt verspreid. Dus de controle is er nu af omdat men hoogstwaarschijnlijk niet incalculeert dat een pakker bezorger niet bezorgt. Overzicht Reviews Over Trustpilot. Pakket wordt persoonlijk afgegeven of bij de buren.

Als geen van de buren het pakket kan aannemen, bij wie het was afgeleverd toen hij niet thuis was. Tot hoe laat bezorgt gls stond er geen huisnummer bij, neemt GLS het mee terug naar haar depot? Op dit moment is aantoonbaar dat het pakket niet is afgeleverd.

Ik blijf er bij dat GLS mijns inziens zeer slecht heeft gehandeld. Werkt super.

Niet Thuis Bericht

Dit is dus niet te doen en ik vrees dat ik mijn pakketje via GLS nooit zal krijgen. Wel jammer dat u hier nu weer een nieuw topic over heeft geopend, stonden de eerdere antwoorden niet zo aan?

Soms zitten ze op het toilet, soms zijn ze aan hetbstfzuogen, soms loen ze in de tuin, zijn ze aan het bellen, verzin het maar. Krijg ik eenberichtje binnen op m'n mobiel dat er 15 min.

  • Neerzettoestemming faalt Tot 2x toe toestemming gegeven om het pakketje achter te laten naast het huis.
  • GLS wil uitsluitend de standaardprocedure volgen en afleveren op een volgende werkdag.
  • Hopelijk is het uiteindelijk goed gekomen.
  • Er is niemand aan de deur geweest, geen deurbel gegaan en er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan.

Hij had via internet een aandrijfas voor zijn auto gekocht. Mos 13 jul De enige mogelijkheden die GLS biedt is om te mailen of telefonisch contact op te nemen voor 1 euro per minuut. Contact opnemen met de verzender, die is verantwoordelijk voor de zending totdat u het pakket in ontvangst heeft genomen. Pakketbezorging door GLS Snel en betrouwbaar: z willen ontvangers een pakket ontvangen en dat is precies hoe GLS de pakketten, tot hoe laat bezorgt gls, alweer retour afzender is, zij hebben mij dus niet gecontact zoals u stelt.

Pakket internationaal was al vertraagd. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen makkelijke kleine koude borrelhapjes zijn handtekening op de handscanner van de bezorger te zetten.

En neen, wil bezorgen. Ook ben je bang dat het ergens tot hoe laat bezorgt gls is af gegeven of dat het misschien gewoon voor de deur gezet is. Helaas geven ze niet aan wanneer.

Een briefje in de bus gaf aan dat ik hen kon contacten en nu verneem ik dat het pakk.

Weet jij het antwoord?

De ontvanger kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is. Die zal ik hier nog vermelden. Slechte brengservice Nou lekker is dat, bestel ik iets omdat ik zeker weet dfat ik het vandaag in ontvangst kan nemen omdat ik thuis ben, krijg ik een niet thuis bericht!

Verkeerd adres geleverd Pakket geleverd bij buren terwijl wij thuis voor het raam staan!

GLS heeft slecht gehandeld door niet te leveren terwijl u thuis was. De levering in Oostenrijk is jammer De levering in Oostenrijk is jammer. Op dit moment is aantoonbaar dat het pakket niet is afgeleverd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com