Temperatuur egypte november december


19.02.2021 Auteur: Majida

Ga je op vakantie naar Egypte en wil je weten wat voor weer het is tijdens jouw vakantie? Herfst klimaat Caïro sep-nov In de herfst is het in Caïro gemiddeld 25°C. Er valt in totaal 0 mm neerslag op 1 dagen.

Kortom, alle informatie die je nodig hebt voor een vakantie naar Hurghada. In de zomer is Egypte voor veel mensen te heet temperaturen van 45 graden zijn geen uitzondering. Gemiddeld is het maximaal 27°C in april in Noordoost Egypte en minimaal rond de 22°C.

Veel bewolking en s avondswel heel fris,met een jas aan , anders had je echt koud. Gemiddeld is het maximaal 25°C in maart in Marsa Alam en minimaal rond de 19°C.

Gemiddeld is het maximaal 33C in september in Marsa Alam en minimaal rond de 27C. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Het is 88 dagen droog in de lente. Gemiddeld temperatuur begin oktober mallorca het maximaal 30C in oktober in Noordoost Egypte en minimaal rond de 26C.

Als beste reistijd voor Hurghada gelden echter de maanden tussen april temperatuur egypte november december november.

Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Beste reistijd Marsa Alam, Egypte

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Dat is 1 uur later dan in Nederland. Er valt in december op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte. Hurghada is de op een na grootste toeristische bestemming van Egypte.

Het is 86 dagen droog in de winter.

Hurghada is 12 maanden per jaar een zonzekere bestemming. In deze maanden en de wintermaanden zijn er bovendien veel minder toeristen in de badplaats, waardoor je in alle rust van je vakantie genieten kunt. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte. De watertemperatuur ligt rond de 24C. Egypte aanbiedingen, temperatuur egypte november december.

In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Er valt in totaal 0 mm neerslag op 0 dagen. Raf Lambert was hier in december. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

De watertemperatuur ligt rond de 26C. Binnen de Eurozone betaal je geen kaartspellen uitleg pesten kosten voor pinnen of geld opnemen. Egypte v. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Marsa Alam.

Belangrijk om te weten is dat je voor Egypte een visum nodig hebt, temperatuur egypte november december. De zeetemperatuur ligt rond de 28C.

Klimaat Marsa Alam

De Visscher Anita was hier in februari. Het minimum daalt slechts tot 28 graden. Dit is duidelijk niet de beste reisperiode voor een vakantie in Egypte.

Last minute.

De Rode Zee is niet voor niets een zeer populair bestemming bij duikers en watersportbeoefenaars, temperatuur egypte november december. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Marsa Alam is ongeveer 6 u.

Het is 92 dagen droog in de zomer. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. Bijna niks.

Het weer in oktober: Oktober en november behoren tot de beste reistijd voor Egypte: gem. In de herfst kun je nog steeds goed snorkelen en op strandvakantie temperatuur egypte november december Hurghada. Handig dus om van tevoren te weten welke periode het meest geschikt is voor een vakantie naar dit land.

Klimaat Egypte per maand toegelicht

Gemiddeld is het maximaal 34°C in juli in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 28°C. Hoe groot is Egypte? Klimaat Noord Egypte per maand. Het is 90 dagen droog in de herfst.

Marsa Alam in het kort Plaats in Egypte Vliegtijd 6 u, temperatuur egypte november december. In onderstaand jaaroverzicht lees je per maand wat voor weer je kunt verwachten in de badplaats?

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com