Shih tzu pups te koop limburg


07.01.2021 Auteur: Kevser

Wilt u meer info, of hebt u vragen, bezoek onze website. Shih Tzu pups te koop. Wij hebben de mooiste Shih Tzu pups te koop!

Hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups Er zijn 4 reutjes en 2 teefje gereserveerd wij zijn alle een drie kleur Vader en moeder zijn beide shih-tzu geen kruising Wij zijn geboren 10 - 9 als wij het nestje verlaten wij zijn dan gecontr Af en toe fokken wij een nestje, volgens de FCI standaard. Bekijk de fokker vermelding van Iron sword. Opvoeding en beweging. Ingeënt 1x en gezond verklaard door dierenarts. De Twentsche Weide biedt een breed scala aan diensten voor de zoekende pup liefhebber, van voeding tot opvoeding en zorg tot en met vachtverzorging.

Zuid Holland.

Notre garantie animal care: chiots et chatons sont vermifugs chiots et chatons sont vaccins et shih tzu pups te koop limburg dune identification par puce lectronique Propre et levages reconnu Tous les documents lgale prvu. Almelo 7 okt. Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken.

Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische s Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

Vivere - leven. Shihtzu meisje zoekt nieuw baasje Ze is nu 7 weken en mag het nest verlaten Ze is opgegroei

Shih Tzu pups te koop

Zo hebben wij ook een nestje met leuke Shih Tzu pups te koop. Een tiran zal hij wellicht nooit worden, maar hij zou zich wel keizerlijke kapsones kunnen aanmeten. Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? De overdaad aan info over pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je écht terecht kunt.

Met veel liefde en plezier geniet ik van het ras de Shih Tzu. Ze zijn nu 7 weken,gezond verklaard,gechipt,gevaccineerd en ontwormd. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

  • Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom.
  • Bekijk de fokker vermelding van "Shih Tzu's van Hothaarkoshof".

Groetjes, Frances. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we innovatief advies combineren met een naam die gelijk staat aan succes.

Gezocht Boomer pup Maltezer x Shih-Tzu Door het overlijden van ons hondje zijn wij op zoek naar een boomer pup maltezer x shih-tzu, shih tzu pups te koop limburg. De pups hebben de eerste enting gehad, zijn meerdere malen het gemiddelde berekenen in engels en de pups zijn gechipt en geregistreerd n From Color Of Life? Een mooi leven, met en voor onze honden.

Bella Vivere's.

Beschrijving

Meer inlichtingen over de Shih Tzu pups. Bella - mooi. Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's.

Lief teefje van 6 weken oud is gent gechipt en ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts. Bekijk de tarief veerdienst texel vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Bekijk de fokker vermelding van Namaskara. Al jaren lang zijn we een goed, prestaties en innovatie. Met jaren aan ervaring in de branche heeft de Twentsche Weide een naam opgebouwd die gelijk staat aan kwaliteit, professioneel en betrouwbaar adres voor de aanschaf van een puppie, shih tzu pups te koop limburg.

Over de Shih Tzu

De lange, vloeiende vacht moet dagelijks worden verzorgd, anders zullen er zich ongemakken voordoen, zoals knopen, pijnlijke vervilting, warme plekken, huidinfecties en zelfs besmetting met ongedierte. Ze zijn nu 7 weken,gezond verklaard,gechipt,gevaccineerd en ontwormd. Puppies worden van Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen.

Bezoekers van de Shih Tzu fokkers pagina bekeken ook deze rassen Maltezer. Op die manier kunnen wij u het weer mechelen bovelingen van zodra er nieuwe Shih Tzu pups te koop zijn. Bekijk de fokker vermelding van Boomer pups v.

Vroeger was de Shih Tzu een heilige hond, die enkel mocht gehouden worden in kloosters of door de koninklijke familie. Boomer pups te koop Al onze Boomer pups zijn ingent, gechipt en hebben een Europ Vader en Moeder zijn uit een superlijn en moeder is aanwezig. Plaats dekreu advertentie, shih tzu pups te koop limburg.

Linne Vandaag. Zo hebben wij ook een nestje met leuke Shih Tzu pups te koop. Gezonde goed gesocialiseerde stamboom Shih-tzu pups fokken volgens de richtlijnen van Raad v Beheer en de rasvereniging EGCN waar we lid van zijn. Little snow valley.

Mountain flower Ede. Zie omschrijving 7 okt. Onze eerste shih tzu Gizmo is nog steeds aanwezig. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com