Schermafbeelding maken macbook air


22.02.2021 Auteur: Zino

Wanneer je een schermafbeelding in een document wilt gebruiken betekent dit dat je het bestand handmatig moet importeren in het document. Je krijgt een kleine weergave van je schermafbeelding te zien, direct nadat deze gemaakt is.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Ben je klaar om je schermafbeelding te maken? We noemen zulke afbeeldingen schermafbeeldingen of screenshots. Als je twee schermen hebt bijvoorbeeld een extern scherm aangesloten op je MacBook krijg je een afbeelding per scherm.

Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Open je vervolgens Voorvertoning en maak je een nieuw document aan zal dit document automatisch de juiste afmetingen hebben en jouw afbeelding er in plakken. Klik op het venster of menu om het vast te leggen. Verplaats de aanwijzer naar de plek waar u de schermafbeelding wilt laten beginnen. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden. Wil je meer van dit soort schermafbeelding maken macbook air tips lezen voor je MacBook!

Kijk een stukje hoger in dit artikel of klik hier! Heb je een mooi screenshot gemaakt en wil je het delen met andere mensen?

Hoe maak ik een screenshot op een Mac?

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Martijn Engler Apple Coach. Hartelijk dank voor uw medewerking. Schermafbeelding van deel van het scherm Wilt u maar een deel van het scherm opslaan in de schermafbeelding? Finder geeft je een kleine preview van bestanden, zodat je ze kort kunt inzien voordat je ze opent. O ja: je daarmee ook met een timer werken en in de voorkeuren ervoor kiezen de muispijl zichtbaar te maken in de schermafbeelding.

Als de afbeelding tijdelijk van aard is kun je het ook gelijk verwijderen na het delen. Screenshots maken op je Mac Links Telefoon. Bewaar je nieuwe afbeelding. Vind je het niet fijn om met het toetsenbord te werken, of lastig om de juiste Mac sneltoetsen te onthouden, schermafbeelding maken macbook air. Ja Nee.

Hoe maak je een screenshot op je Mac?

Tiếng Việt: Chụp ảnh màn hình Macbook. Nieuw iOS 13 macOS Kleine annotaties zoals een pijl of een stukje omcirkelen kunnen het geheel gelijk duidelijker maken. Een sneltoets is een combinatie van toetsen die u op het toetsenbord indrukt.

Helemaal rechts zie je het deel-icoon: een vierkant met een pijl er uit. Deze vind je in de map Applications van Finder. Als je twee schermen hebt bijvoorbeeld een extern scherm aangesloten op je MacBook krijg je een afbeelding per scherm, schermafbeelding maken macbook air.

Overige secties weergeven Heb je een mooi screenshot gemaakt en wil je het delen met andere mensen. Dit ikea restaurant open zwolle kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Ook kun je kiezen dat de screenshot pas na vijf of tien seconden na het indrukken wordt genomen. Vind je het niet fijn om met het toetsenbord te werken, of lastig om de juiste Mac sneltoetsen te onthouden?

Categorieën: MacOS. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

  • Hiermee bewaar je het screenshot op het klembord in plaats van het bureaublad.
  • Via de knop "Gereed" sla je de schermafbeelding op op je Mac, standaard op je Bureaublad.
  • Plak het screenshot in een document, e-mail of gebruik het in een beeldbewerkingsprogramma.
  • Dit betekent wel dat ze niet langer op je Bureaublad staan, maar dat Dropbox de schermafbeeldingen automatisch verplaatst naar de map "Screenshots" in de map "Dropbox".

Een sneltoets is een combinatie van toetsen die u op het toetsenbord indrukt. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Gelukkig is het maken van een screenshot in OS X ongelooflijk gemakkelijk. Houd de toets Control ingedrukt en voer n van bovenstaande commando's uit.

Een screenshot in Preview maken. Door schermafbeelding maken macbook air als extra toets te gebruiken bij het maken van een schermafbeelding wordt deze niet naar een bestand gekopieerd maar naar het klembord van je Mac. Wil je het openen in een bewerkingsprogramma om de afbeelding uitgebreider te bewerken, dan moet je de schermafbeelding vanaf de bestandslocatie openen, schermafbeelding maken macbook air.

Schermafbeeldingen maken zonder toetsenbord

Vind je het de voorvertoning van de schermafbeeldingen niet fijn? Je zou nu kort het geluid van een camera moeten horen. Hier onder laat ik zien hoe je een screenshot kunt maken en delen:. Deze app dienst?

Schermafbeelding van deel van het scherm Wilt u maar een deel van het scherm opslaan in de schermafbeelding. Video: screenshots maken en delen op je Mac Leer je liever via video. Ben je klaar om je schermafbeelding te maken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com