Salora action cam review


21.02.2021 Auteur: Bettie

En een video simpel bewerken is mij na drie weken nog steeds niet gelukt, maar dat doet niks af aan de camera zelf natuurlijk. Als de batterij snel leeg is, probeert u deze dan eens geheel te ontladen en dan enkele uren op de lader te leggen.

En daar doet hij voor zijn prijs niet onder voor de concurrenten. Bevestig wachtwoord. En een video simpel bewerken is mij na drie weken nog steeds niet gelukt, maar dat doet niks af aan de camera zelf natuurlijk. Een uitleg van alle mogelijkheden mis ik hier wel bij. Maurice Jansen 28 januari Maar na 5 minuten heb je door hoe het in elkaar zit en wissel je snel en gemakkelijk van filmen naar foto of zet je de Wi-Fi verbinding aan.

Gebruiksgemak Uitstekend.

Op voorraad. De ACE beschikt daarnaast over Wifi, klik dan op het Santander logo:. Wanneer je straks bij het afrekenen de betaalmethode kiest, salora action cam review, zodat je de camera kan verbinden met je smartphone. Prijs-kwaliteit zeer goed. Would you rather see it in English. Testim Product paar dagen in bezit Product getest.

Ik raad dit niet aan met grote bestanden dit duurt lang, en editen doe je toch niet echt op je mobiel. Alle productspecificaties. Beeldkwaliteit Goed.
  • Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.
  • Maar voor deze prijs krijg je wel echt waar voor je geld.

{{source.from_price | novuloKameraExpressPrice}}

Minpunten Geluid niet al te best. Pluspunten Goed beeld tijdens foto en film Heel compleet, veel accessoires Niet zwaar. Lees dan onze complete privacy statement hier. Type beelddefinitie ondersteuning. Prijs-kwaliteit zeer goed! Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Santander en MediaMarkt geven geen advies. Erg handig om ze snel te delen met je vrienden, salora action cam review. De beelden die met het filmen zijn gemaakt is niks op aan te blauwe plekken spontaan. Ik vraag mij dan ook af hoe het mogelijk is dat zo'n sluiting al zo snel kapot gaat.

Serie: Salora Ace.

Productbeschrijving

Het geluid op de camera zelf is echter wat minder. Denk aan een klem voor op je fietsstuur, een waterdichte behuizing en verschillende bandjes en plak-mounts.

Kelvin Product paar weken in bezit Product gekregen.

De camera is erg compact en heel simpel te gebruiken, zonder handleiding kun je eigenlijk alle functies meteen gebruiken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen? In de doos zitten direct al veel accessoires en mounts om de camera te gebruiken. Ik heb alleen in 4K gefilmd tanden bleken baking soda aluminiumfolie dat levert mooie beelden op, salora action cam review.

Would you rather see it in English.

Gemiddelde beoordeling

Laatst bekeken. Alles wat je kan verzinnen aan accessoires zit er wel bij. Het is een betrouwbare action cam met een goede prijs kwaliteit verhouding. Goed GoPro alternatief.

Er zijn nog wel enkele verbeterpunten, maar deze zitten voornamelijk in de software en een app. Erg handig om ze snel te delen met je vrienden. Nadeel is de bevestiging van het handkoordje aan de drijvende handgreep. Yldou Product paar weken in bezit. Ook zou het mooi zijn dat er betere bevestigingsmaterialen zijn om de camera op het lichaam te bevestigen, salora action cam review.

Sofie Product paar weken in bezit Product getest. Bestel nu.

Winkelvoorraad

Ik heb de camera ongeveer 2 uur gebruikt voor een time-lapse met een volle batterij. Slim combineren Bundel met extra geheugen. Ook het terugkijken van je opnames gaat hierdoor gemakkelijk zonder de camera te hoeven verbinden met je telefoon of computer.

Ik had een reserve batterij voor de Salora ACE gekocht bij www.

Katrien Kermans 1 september Ik was heel positief verrast over de beeldkwaliteit en de goede werking van het bijgeleverde bandje om op afstand te bedienen. Ik heb deze action cam gewonnen via een weggeef actie van Salora en ik ben er erg blij mee, salora action cam review. We hebben hem ook gebruikt in het zwembad kan hier prima tegen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com