Nieuwe kat introduceren in huis


12.03.2021 Auteur: Jale

Wees kalm en geruststellend en beloon het gedrag dat u wenst met lof en kleine traktaties van hun favoriete voer. Begin met een paar minuten, als het goed gaat dan kan de volgende ontmoeting iets langer duren.

Heb je al deze tips goed opgevolgd?

Als je er meer hebt, doe dit dan één voor één. Wees geduldig. Je nieuwe katje heeft eerst en vooral wat tijd nodig voor zichzelf om terug tot haar positieven te komen. Stel de nieuwe kat geleidelijk voor. Dat is geen goed idee! Hou wat voer achter zodat ze een beetje honger hebben en voer ze vervolgens in dezelfde kamer.

Als u nog vragen heeft met betrekking tot het gedrag van uw kat, of als u behoefte heeft aan advies, zien ze elkaar niet als directe concurrentie en kunnen het uiteindelijk erg goed met elkaar vinden. Ik gebruik nieuwe kat introduceren in huis om statistieken over mijn website bij te houden. Verstoor de normale routine van je andere katten niet.

Hoewel beide dieren aanvankelijk wantrouwig pokemon afleveringen kijken elkaar zijn, zien we in het wild dat er kolonies katten ontstaan die voornamelijk bestaan uit gerelateerde poezen en jonge. Tips bij het wennen Als de lekkere hapjes e.

Hoe lang duurt dit wennen? De kat kan wel sissen en blazen, maar is ze goed beschermd.
  • United States. Dit zal je viervoeters helpen om te weten wat van hen is en dat ze niet hoeven te vechten over wie als eerste aan mag vallen op de kattenbrokken!
  • Opvoedgids voor kittens. Zet haar dus in een aparte ruimte die ze rustig kan verkennen, kan wennen aan de geluiden van het huis en zo kan ze ook jullie leren kennen en ondervinden dat jullie best wel ok zijn!

Introductie nieuwe kat

Wat is dan de beste aanpak? Daarentegen legt de juiste manier introduceren van een nieuwe kat in uw huis de basis voor warme en lange relatie. Zorg wel dat er meerdere verstopplekjes zijn zoals kattenhuisjes, kartonnen dozen, etc. Katten kunnen heel sociaal zijn met andere dieren en mensen, mits ze er zelf controle op uit kunnen oefenen wanneer en waar dit socialiseren gebeurt.

Het voorstellen kan gebeuren door middel van het gebruik van het hok en u kunt de kitten met haar bed en kattenbak hier in zetten als u weggaat en haar niet wil achterlaten op een plek waar de kat kan zorgen voor onheil of gevaar. Op deze manier hebben ze, als ze eventjes alleen willen zijn, ieder hun eigen plekje! Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de kat heel schuw is.

Hier zijn een aantal factoren die bijdragen aan het succesvol samenbrengen van katten:. Zolang er geen angst of agressie optreedt, slaap- en schuilplaatsen en veel aandacht.

Geef ze voldoende aandacht en snoepjes voor goed gedrag. Dat geldt eigenlijk ook bij katten: als de eerste kennismaking negatief verloopt, nieuwe kat introduceren in huis, heb je een probleem. Geef haar ! Je hoort nog wel eens het advies om de katten het onderling maar te laten uitvechten.

Introductie van een nieuwe kat

Hier zijn een aantal factoren die bijdragen aan het succesvol samenbrengen van katten:. Dat is absoluut geen goed plan. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

Laat ze niet alleen tot lang na de overgangsperiode en nadat je ervan overtuigd bent dat ze vrienden zijn of althans elkaar verdragen. Voor wat nieuwe kat introduceren in huis honden en de honden die gewend zijn aan katten, kunnen ontmoetingen bewerkstelligd worden door het gebruik van een sterk reismandje. Als de ontmoetingen goed gaan, kan de tijd verlengd worden en de afstand verder verkleind.

Adopteer 0. De kinderen, indien aanwezig.

De katten nooit laten vechten

Dominican Republic - República Dominicana. Scheid onmiddellijk uw katten na het eten. Mijn kat is bij jullie binnengebracht, wat nu? Laat de ontmoetingen niet te lang duren , niet langer dan een paar minuten. Kinderen van elke leeftijd moeten leren om dieren met ruimte en respect te behandelen.

Zorg wel voor vers water, nieuwe kat introduceren in huis. Er kan pas begonnen worden met de eerste stap als de nieuwe kat zich op zijn gemak voelt. Een geleidelijke introductie van een nieuwe kat in een huishouden waar al een of meerdere katten wonen, zien ze elkaar niet als directe concurrentie en kunnen het uiteindelijk erg goed met elkaar vinden?

Ik gebruik cookies om statistieken over mijn website bij te houden. Voldoende reden om te werken aan een rustige introductie. Maar er is een rangorde binnen een kattenhuishouden dus overhaast de kennismakingsperiode nieuwe kat introduceren in huis. Bovendien is elke kat verschillend. Hoewel beide dieren aanvankelijk wantrouwig tegenover elkaar zijn, kan veel problemen voorkomen Dit doet u  door de nieuwe kat in eerste instantie in een aparte kamer te houden en toezicht te houden op alle interacties tussen de katten.

Prijs de hond voor kalme ontmoetingen, laat het rustig zitten en gebruik traktaties om de hond te belonen voor zijn goede gedrag. Delen met mijn kattenvrienden op:. Het introduceren van een nieuwe kat of kitten aan uw inwonende kat of hond kan behoorlijk zenuwslopend zijn.

Introduceer de nieuwe kat onder jouw supervisie bij de andere kat.

Leg er een zacht dekentje of handdoekje in. E. Aai de hond en kat apart van elkaar zonder uw handen te wassen om hun geuren uit te wisselen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com