Fiets ombouwen tot elektrische fiets forum


23.02.2021 Auteur: Moana

De retour gestuurde al aangepast onderdelen , moeten natuurlijk weer origineel verkoop gereed worden gemaakt. Tweedehands elektrische fiets.

Ik ben dus op zoek naar een ombouwset om een oude oerdegelijke Gazelle Impala om te bouwen naar elektrisch. Toen wij ca 6 jaar geleden de Santos ombouwden was trapondersteuning op de trapas nog niet verkrijgbaar, daarom werd het een ombouwset van Bionx met zwaardere watt accu. Nederlandse vertaling door phpBB. Direct aanmelden.

Omdat ze na anderhalf jaar problemen kreeg met de snelheidsbediening heeft ze onlangs een nieuwe snelheidsregelaar laten monteren en verder een band laten vervangen. Bovendien heb ik de bovenkant van de drager nodig voor bagage.

Nieuwe berichten Actieve onderwerpen. Rijd er nog steeds op en zeer tevreden. Accu elektrische fiets. Nieuw wiel laat ik maken, hier zit de naafdynamo in. Je hebt hier natuurlijk een dubbele aanschaf en ben benieuwd of dit de moeite waard is.

Je kon deze motoren laten inbouwen in het voorwiel of het achterwiel en je hebt de keuze uit accu's met verschillende capaciteiten.

Ik raad u wel aan na te gaan of er geen kleine haarscheurtjes in uw frame zitten. Ik heb enorm lang getwijfeld om een middenmotor aan te schaffen, maar ik vond de aanschafprijs aan de hoge kant in vergelijking met een voorwielmotor. Dus geen weken wachten voor een reparatie is uitgevoerd indien nodig. Ook zonder ondersteuning fietst de fiets daarom ook prima. De beste elektrische fiets.

Ongelezen bericht door prh 19 aug Zie de ervaringen vermeld op het forum van de Fietsersbond. Ze bieden een elektromotor die in je zadelbuis past als die breed genoeg is. De koplamp was een omgebouwde batterijlamp. Reactie van elektrischefietswielen. Nederlandse vertaling door phpBB?

Re: Stadsfiets ombouwen naar elektrische fiets

Laatst gewijzigd door Mickel Moen op zo 30 dec , , 3 keer totaal gewijzigd. Daarmee werd hij overspoeld zei hij. Niemand ziet dat je elektrisch ondersteund wordt en je kunt gewoon je zelfde aantal voorbladen blijven gebruiken. Ik gebruik de mijne voor woon-werkverkeer en de bedoeling is dan juist dat ik zonder te zweten op mijn werk aankom zodat ik niet hoef te douchen of omkleden, er zit namelijk flink wat hoogteverschil op mijn route.

Ik heb al gemerkt, dat ik Op hoeveel graden witte handdoeken wassen de wind mee de ondersteuning niet nodig heb. Uiteindelijk hebben we besloten om alles terug te sturen, ook omdat de nieuwe bagagedrager met batterij mogelijk niet stevig genoeg zou zijn om ook nog vakantie fietstassen erbij fiets ombouwen tot elektrische fiets forum dragen. Die moet natuurlijk universeel zijn bij zo een set en is dan lastig netjes weg te werken!

Bij de vraag hoe laat de fiets klaar was kreeg ik als antwoord dat ik een week later maar terug moest komen Het was maar een uur werk. Accu meestal weg te werken onder bagagedrager. Privacy Gebruikersvoorwaarden.

Ik hoop dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de zoektocht. Ook dat scheelt bij deze fiets weer in gewicht. Re: fiets ombouwen tot elektrische fiets Bericht door Vertrokken » zo 26 jun , Jappie schreef: De achterrem zit nu op de linkerhandle,de bijgeleverde handle is in de plaats gekomen van de orginele Als ik die aanknijp schakelt de motor uit ,en remt hij voldoende op het achterwiel.

De mountainbike in eerste instantie mijn tweede mountainbike, maar gebruik ik nu ook regelmatig op de zondag voor recreatief gebruik.

Bovendien heb ik de bovenkant van de drager nodig voor bagage. En nu zelf gebouwd met voorwiel aandrijving. Ik zal wel eens informeren bij een fietsenman. Ik heb gevraagd om er een fiets ombouwen tot elektrische fiets forum voorband op te doen. Controleer dan altijd of de prijs inclusief verzendkosten is. Dat laatste stond er eerst niet. Wij hebben in zo'n wiel van  Rool'in   voorwiel en in het Superpedestrian Copenhagen Wheel   achterwiel bekeken.

Zorg dus dat de set aan je wensen voldoet.

Je fiets ombouwen

De remsensor was kapot en i. Een paar foto's. Overgens laat ik hem dan denk ik staan.

Duidelijk is dat de leverancier de middenmotor eigenlijk de beste keuze vindt en laat hij die nou als bouwpakket verkopen. Sjefke dank je voor de link, weer heel wat wijzer geworden. Natuurlijk moeten er nog steeds kabels worden weggewerkt, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar een middenmotor dan heb je veel minder kabels die naar het stuur lopen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com