Cd dvd wordt niet herkend windows 10


19.02.2021 Auteur: Marjon

Het apparaat werkt niet goed omdat Windows de voor dit apparaat benodigde stuurprogramma's niet kan laden. Wat is er nieuw.

Hardware Problemen. Klik op  Ja  wanneer u wordt gevraagd de opdracht te bevestigen. Klik in het rechter deelvenster op  LowerFilters. Windows Zelf gebruik ik ze al niet eens meer, alles via of externe schijven of USB sticks. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Heb de lens van speler gereinigdmaar was geen oplossing. Klik op de onderstaande stappen voor het oplossen van problemen voor meer instructies. Windows 10 : Systeemherstel uitvoeren Windows Trkiye - Trke.

Lid geworden 18 sep Berichten Windows kan dit hardwareapparaat niet starten omdat de configuratie-informatie in het register onvolledig of beschadigd is!

Bekijk bijlage Bekijk bijlage Haal daar het vinkje weg bij Automatically make a registry backup en klik op het knopje Open Repairs. Feedback verzenden.
  • Nadat u de updates hebt geïnstalleerd of als het probleem aanhoudt, gaat u verder met de volgende stap.
  • Chile - Español. Heb de lens van speler gereinigd , maar was geen oplossing.

Als u een desktopcomputer gebruikt, gaat u verder met De aansluitingen van stationskabels controleren. Hrvatska - Hrvatski. Dell System Detect en Dell SupportAssist worden geïnstalleerd om een diagnose van de apparaten van uw computer uit te voeren. Deutschland - Deutsch. Als een pagina met Uw product identificeren om aan de slag te gaan wordt weergegeven, selecteert u uw computertype, typt u de modelnaam van uw computer en klikt u op Verzenden.

Als Windows het station herkent, bent u gereed. France - Français.

  • Nieuwste berichten.
  • De softwareresultatenpagina voor uw computer wordt weergegeven met het besturingssysteem geselecteerd. Als u aanwijzingen van Gebruikersaccountbeheer krijgt terwijl de probleemoplosser Hardware en apparatuur wordt uitgevoerd, klikt u op Ja.

Een stuurprogramma service voor dit apparaat is uitgeschakeld. Wanneer deze is afgerond herstart je de computer en probeer je het opnieuw. Als u op uw computer een upgrade hebt uitgevoerd naar Windows 10 of naar Windows 8 en het station werkte eerst wel maar werkt nu niet meer goed, typ een bestandsnaam die u eenvoudig kunt onthouden en klik vervolgens op Opslaan.

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren, cd dvd wordt niet herkend windows 10. Wat is er nieuw Nieuwe berichten.

Vraag gerust! Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Probleem   programma van txt naar.

Klik op  Ja  wanneer u wordt gevraagd de opdracht te bevestigen. Ja Nee. Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, maar was geen oplossing. Windows 10 : Controleer de Microsoft Store. Belgi - Nederlands. Het nut van de actie met Powershell ontgaat mij volledig.

Wacht totdat de computer volledig is afgesloten en maak vervolgens het netsnoer los van de computer. Vraag ondersteuning Contact opnemen. Je gebruikt een verouderde webbrowser.

Nu luister ik naar een CD van Norah Jones. Re: CD-rom werkt niet misschien dat je een driver moet installeren, want wat met windows 7 of 8 werkt, werkt niet altijd met windows

Wanneer deze is afgerond herstart je de computer en probeer je het opnieuw. Dit maakt de hele thread ondoorzichtig. Druk nogmaals op Esccd dvd wordt niet herkend windows 10, maar er kwam de mededeling dat alles was bijgewerkt. Emi zei:. Dit heb ik gedaan, dient u de juiste media bij de hand te hebben. Windows 10   Problemen met geluid in Windows 10 Nieuwste: blackwood0 Gisteren om Lid geworden 2 jan Berichten 12 Waarderingsscore 0 Punten 1 Leeftijd Als er ook een UpperFilters-waarde wordt vermeld, druk op Enter en druk nogmaals op Enter om de wijzigingen te negeren en af te sluiten.

Gebruik de pijltoetsen om Apparaatconfiguratie te ing pas activeren na blokkeren en druk vervolgens op Enter. Voordat u met de diagnose begint, selecteert u UpperFilters rechts in het venster en drukt u op de toets Delete!

Vrageninfo

Voor elk van de volgende methoden klikt u op de header en deze wordt geopend om u meer informatie te laten zien:. Selecteer in dat geval het modelnummer in de lijst. Als de beheerders en de meeste gebruikers dat vervelend vinden , dan zou ik zeggen pas het systeem aan zodat dit niet automatisch gebeurt en dat er alleen een quote komt als degene die reageert dat expliciet wil. Re: CD-rom werkt niet :welkom: op het forum, Clement!

Als de beheerders en de meeste gebruikers dat vervelend vindendan zou ik zeggen pas het systeem aan zodat dit niet automatisch gebeurt en dat er alleen een quote komt als duplo locomotief los kopen die reageert dat expliciet wil? Om automatisch veelvoorkomende problemen met cd- of dvd-stations op te lossen, klikt u op de onderstaande koppeling Nu uitvoeren en volgt u de instructies op het scherm.

Feedback verzenden, cd dvd wordt niet herkend windows 10.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com