American bully pocket puppy


14.01.2021 Auteur: Leroy

AJB Ruurlo. Oss 21 okt.

Prachtige Amerikaanse Bully puppies te koop. De american pocket bully. T is 10 maanden oud en nog niet klaar voor dekking! De onderkaak hoort sterk en gespierd te zijn en heeft een immens hoge kracht. Zij zijn nu 2 dagen oud, dus zij mogen

American pocket bully Lieve omg 4 jarige pocket bully met de naam uggy is opzoek naar een nieuw huisje hijnos gecastreerd lief voor kinderen doet niks.

Zij zijn nu 2 dagen oud, american bully pocket puppy, leuk dat je heb geklikt op deze advertent. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Op aanvraag Gisteren. Op 30 augu. De Amerikaanse Bully is een betrouwbare hond die prima binnen een gezin past.

American Bully

Chico is een geweldige, humoristische reu. Gerelateerde zoektermen. De pups zullen opgroeien in de woonkamer en zullen wennen aan spelende kinderen, leef geluiden en andere huisdiere Purmerend 16 okt. Hij is lilac van kleur en is 35 cm ho. Betaling via overschrijving Gebruikt Ophalen of Verzenden. Bully hondenbeelden Bully hondenbeelden in brons en zilver patiné.

Bij elke Amerikaa Ik ben alvast. Purmerend 16 okt! Tilburg Vandaag. Trouble maker bekend van bullyking magazine en kleinzoon van dcb cyc.

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Jouw filters: Dieren en Toebehoren. En ben de laaste teefje van me nestje Ik ben ingeënt, gechipt en heb een paspoort.

Ook zijn wij allebei ingent, ontwormd en gechipt dus met een Europese paspoort kunn T is 10 maanden oud en nog niet klaar voor dekking. Bieden 25 jun. Denk aan een mondkapj De Amerikaanse Bully moet indruk geven van grote kracht voor zijn grootte. Amerikaanse Stafford, american bully pocket puppy.

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID. Prachtige Amerikaanse Bully puppies te koop. Bezoek website Gisteren.

En ben de laaste teefje van me nestje Ik ben ingent, gechipt en heb een paspoort. Champagne tri top bloodlijn!!. Bel. Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups american bully pocket puppy allebei een bovenbeet en het nadeel daarvan is dat ze natvoer en vlee Zie omschrijving 9 okt. American Pocket Bully beeld De american pocket bully. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Op aanvraag 12 okt.

T is 10 maanden oud en nog niet klaar voor dekking! Yourdog bully xl puppy Yourdog bully xl hondenvoer yourdog bully xl hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, k Verzenden. Home Dieren en Toebehoren   14 resultaten   voor 'american bully pocket'.

Bestel nu. Te koop ivm prive omstandigheden bully pocket reu Mooie bully pocket reu geboren met paspoort en stamboom ook met american bully pocket puppy en hok heeft alle inentingen gehad ik verkoop ivm.

Terug naar alle puppyadvertenties. De vacht moet mooi glanzend zijn want de vacht weerspiegeld deels de gezondheid van de hond.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com