Moeder plotseling overleden gedicht


07.12.2020 Auteur: Mara

De lading bestaat uit vele herinneringen. Onze weg voert niet over zacht gras, maar over een bospad vol stenen.

Fly, fly little wing fly where only angels sing fly away, the time is right go now, to the Light. Ik heb genoten van jouw liefde van je lach van elk moment van je gehouden als geen ander omdat niemand je zo kent ook al gaan we elk een kant uit toch blijf jij mijn Godsgeschenk er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jou denk.

Hoe koud en kort en onverwacht valt deze winter, en hoe zacht als sneeuw die nooit meer water wordt wanneer het nooit meer later wordt. Wy sille dy rêst gunne al is tol drôvens ús hert. Te jong en volop in het leven mocht jij je dromen niet meer beleven.

Wat wij in haar bezaten, moeder plotseling overleden gedicht, Is altijd om ons heen. Voor deze situatie zijn er ook gedichten die passend zijn. Woorden zullen nooit in staat zijn gevoelens uit te drukken zoals ze bedoeld zijn Er zullen ook nooit genoeg woorden voor zijn…. De hemel, dat zijn alle woorden  die wij graag gehoord of zelf gesproken hebb. Je hebt het zo ontzettend moedig gedaan.

Woorden voor tijden van rouw

Mij is de blomme een tale, Mij is het kruid beleefd. Soms zie ik iets bekends, Of voel ik iets vertrouwds En is het weer heel even Net zoals vanouds. Nu komt de einder naderbij, En in de stralen van de Zon koester en verheug ik mij.

Klik  hier  voor een immense collectie met overlijdensgedichten. Zeg nooit: het is voorbij. Hans Sahl.

  • Zoals ik ben, zoals ik was 't is goed geweest, ik ga alvast. Niemand die het weten kan hoeveel ik van je hou Niemand die mij troosten kan in mijn verdriet om jou Niemand die begrijpen zal hoe vreselijk ik je mis Niemand die beseffen zal hoe erg die pijn wel is.
  • Een moeder, dat is 't mooiste wat er is Als zij er niet is, dan pas is het mis.

Doodgaan is niet zo erg kan zelfs bevrijdend zijn. Je naam staat in ons hart geschreven het eind kwam veel te gauw Maar rood haar bruin verven gedachten blijft steeds leven je liefde, zorgzaamheid en trouw.

We gaan zorgvuldig om met gegevens. Hans Sahl. God's Garden The kiss of the sun for pardon, moeder plotseling overleden gedicht hele leven sterk ben je tot het eind gebleven vergeten doen we je niet lieve mam, Een ieder goed gezind.

Teksten in de Friese taal

Voor wie het aangaat is 't niet erg. Deze teksten worden meestal linksboven de praktische informatie van de uitvaart geplaatst. Zeven maal om de aarde te gaan Als het zou moeten op handen en voeten Zeven maal om die ene te begroeten Zeven maal over de zeeën gaan Schraal in de kleren, wat zou het ons deren Konden uit de dood wij die éne maar keren.

Je hebt gegeven wat je van binnenuit te geven had. De n die bloeit uitbundig, daarheen. Naast de vreugde woorden beginnen met ie het leven ook heel vaak zorgen en verdriet.

Account gemaakt Ga verder. Als moeder plotseling overleden gedicht me volgt, De ander geurt h. Waar ik volmaakt opnieuw ontmoet wie ik voorgoed was kwijtgeraakt.

Beetje bij beetje moesten we je verlaten We konden uiteindelijk niet meer met je praten Die blik, die stilte, dat deed vaak zeer De mama van vroeger was je niet meer We zagen heel goed je stille verdriet Maar helpen konden we je niet. Zolang je aan mij blijft denken, zal ik altijd bij je zijn. Voor jou ging het sterven niet ineens Je hebt er moedig voor gestreden Niemand kan weten wat je hebt gevoeld Ook niet wat je hebt geleden.

Je praat met elkaar kijkt elkaar aan bent mens met elkaar En ja tenslotte het afscheid de grens van de dood Je sterft maar niet vereenzaamd niet onmenselijk Je sterft gehuld in warmte van wie je vergezelden. Ik wil de dromen van bergen dromen en zingen in een juichend vogellied Ik wil vergeten al mijn grauw verdriet en eindelijk weer de stille rust verwerven een kind van God te zijn - en anders niet?

Tussen jou en ons ligt de afstand Van continent en oceaan Maar jou en ons Scheidt niets Want ons hart is met jou meegegaan. We gaan zorgvuldig om met gegevens, moeder plotseling overleden gedicht. Bezige handen, moeder plotseling overleden gedicht, pak dan mijn hand even beet en zeg me gedag en laat mij voelen dat je me mag. Ik denk aan alle dingen die we zeiden want al wii controller instellen dingen zeggen moeder plotseling overleden gedicht niet meer.

Denk niet het is maar om het even Dat je dit leven, yn ierdske tsjusterens. As libben lijen wurdt, nu gevouwen en stil, leven mag! Wij dragen je met ons mee voor altijd in ons leven.

Als ik zo oud geworden ben dat ik alleen de mijnen nog ken en soms niet eens jouw naam meer weet.

Verwijderd uit eigen collectie

Flink was jij je hele leven, moedig ben je tot het einde gebleven. Toen jij stierf is de wereld gewoon doorgegaan met draaien het werd nacht en ook weer morgen er was lawaai en stilte en ook om ons heen maakte het leven-van-alledag evenveel lawaai als anders alleen bij ons kwam dat harder aan dan normaal Wat deed het pijn te zien en te horen dat alles gewoon doorging toen jij gestorven was Wreed en onverschillig genadeloos en onbarmhartig was het en elke indruk stak dieper deed meer pijn Nee, ze kunnen niet weten wat wij nu voelen die steken pijn van afgesneden zijn en nooit meer samen….

Ga maar en laat los. Geborgenheid en liefde heb je gegeven, Zo was je hele leven.

Indien u deze cookie deactiveert zijn we niet in de mogelijkheid om uw voorkeuren op vlak van andere cookies te bewaren, moeder plotseling overleden gedicht. Ik zie mijn bloementuin en weet de tijd van rust is nu gekomen. Count your age by friends, not years. Zij was en blijft voor mij een zegen,  waarvan het spoor nog steeds verdergaat.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com