Jeans broek kleiner maken


05.01.2021 Auteur: Hamit

Als de stof bij het kruis een beetje opeengehoopt zit, maak je dan geen zorgen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Verwijder voorzichtig het stiksel van de tailleband tot de onderkant van de driehoek. Wring de tailleband uit in een handdoek. Hier ga je stikken. Kook je spijkerbroek. Je broek zou in elk geval iets strakker moeten zitten. Laat cm stof zitten.

Deer and Doe Magnolia-jurk in herfstige viscose 14 oktober Zet de nieuwe naad met spelden vast? Hier ga je stikken. Gebruik deze methode dus niet te vaak. Draai hem weer goed. Maak een stuk van de naad los.

Alles wat je nodig hebt is heet water, naaigerei en een naaimachine.

Benodigdheden

Ik heb hiervoor deze tutorial gebruikt. Stap 1. Meer idee├źn Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Zet de draad vast.

  • Zet die op een hete stand.
  • Maak slechts 2,5 tot 5 cm los aan beide zijden van de driehoek.

Na urenlang winkelen heb je eindelijk een goede spijkerbroek gevonden, maar hij blijkt iets te wijd. Methode 3 van. Naai dan nog een keer over het brede stiksel heen met een smallere steek. Ga voor de spiegel staan. Tutorial: broekspijpen versmallen.

Reactienavigatie

Zorg ervoor dat de spelden gelijklopen met de middennaad. Leg de rand van de zoom onder de naald van de naaimachine. Zet de draad vast.

Je kunt een lijn met behulp van een liniaal trekken zodat je een rechte lijn kunt stikken. Jeans broek kleiner maken de broek weer goed. Als het water kookt zet je het vuur lager zodat het blijft pruttelen. Espaol: ajustar ms tus jeans.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je broek smaller maken

EN: I love skinny jeans, but unfortunately the perfect ones are not always easy to find. Kan dit misschien ook met een stoffen pantalon? Share 0. Hier heb ik beide broekspijpen even naast elkaar gelegd, om te kijken of ik aan beide pijpen ongeveer hetzelfde heb gemarkeerd.

  • De afbeeldingen hierboven geven nog eens aan welke kant je nodig hebt.
  • Methode 4 van
  • Methode 2 van
  • Doe dit met krijt of potlood.

Leg de driehoekige lijnen die je met krijt hebt getekend op elkaar, jeans broek kleiner maken. Jeans broek kleiner maken naaien. Druk de hendel om achteruit te naaien even in zodat je de steek vastzet. Ik weet niet zeker of mijn andere reactie nou wel of niet is toegevoegd, dus daarom nog maar een keer haha.

Verwijder de spelden tijdens het naaien. Bekijk beide naden kpn voicemail aanzetten buitenland er geen foutjes in zitten. Zorg ervoor dat je de naad zo plat mogelijk houdt wanneer je meet. Ik heb hiervoor deze tutorial gebruikt.

Begin met een rijgsteek die je er makkelijk weer uit kunt halen.

De stappen

Hou de broek binnenstebuiten. Benodigdheden Wannabe-skinny jeans Beetje naai-ervaring Naaimachine Jeansnaald je kunt ook een universele naald proberen, vooral als je spijkerstof niet heel dik en stug is Garen het liefst in dezelfde kleur als je jeans, maar eigenlijk zie je het niet dus maakt het weinig uit Veiligheidsspelden of spelden Basisnaaigerei, zoals een stofschaar, tornmesje, eventueel een krijt potlood , liniaal Een spiegel Je zou deze tutorial eventueel ook met de hand kunnen uitvoeren, maar omdat spijkerstof erg stug is en het stiksel stevig moet zijn, is dit niet aan te raden.

Zeker niet! Secties verbergen

Onthou dat je altijd stukken stof kunt afknippen om de broek strakker te maken, haal er dan niet te veel vanaf, dit kost een beetje moeite. Ik weet het. Meet vanaf de binnenkant tot aan de nieuw gemarkeerde rand jeans broek kleiner maken tot aan de originele naad. Door gebruik te maken van onze website.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com