Huis te koop selfkant wehr


20.02.2021 Auteur: Richenel

Neem eens een kijkje in.. Gelegen aan een.

Nadere informatie. Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs De woning ligt op loopafstand van winkels,. Deze ruime en goed onderhouden drive-in woning met keurig. Schaepmanstraat 7, DL Brummen ,- k.

Sint Josephstraat A - Dongen Vraagprijs

De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Nadere informatie. De woning is gelegen in de Nadere informatie, huis te koop selfkant wehr. Selfkant op een perceel van m2. Overweeg je om van Duitsland pijnlijke klier hals corona Nederland te verhuizen of andersom, dan kunnen wij jou informeren over de voor- en nadelen van deze keuze!

Valkenburgstraat 17 Roosendaal Vraagprijs: Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Vraagprijs ,- k. Omschrijving In de wijk Velve-Lindenhof aan speelveld gelegen eindwoning met een nette tuin op het noordwesten, vrijstaande houten berging, overkapping en Nadere informatie.

Mercuriusstraat 4 - Dongen Mercuriusstraat 4 - Dongen Werkelijk perfect onderhouden kwadrantwoning met dakterras, sfeervolle veranda, carport en oprit voor meerdere auto's. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Oudenboschstraat 17, PA Arnhem Vraagprijs De Experts in woningverkopen in , en Duitsland. Telefoon 34 28 34 Kijk ook op www.

  • Eerste verdieping woning ll ruime woonkamer gecombineerd met eetkamer 8. Alle informatie door de verkoper en de makelaar aan u verstrekt door middel van deze brochure kunnen uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging, nader overleg, dan wel tot het uitbrengen van een bod.
  • Keuken 5.

Schaepmanstraat 7, DL Brummen ,- k. Provisieruimte l 4! Het is gelegen in een geliefd. Beganegrond vloeren zijn voorzien van natuursteen tegels. Bouwjaar : Inhoud : m 3 Woonoppervlakte. Maat: px.

Beryldijk 14 Roosendaal Beryldijk 14 Roosendaal Vraagprijs: De laatste slaapkamer is voorzien van een schuifkast. Printvriendelijke versie.

Wij helpen je verder en bedienen zowel de Nederlandse als Duitse markt. Omschrijving Comfortabele, goed onderhouden tussenwoning met een ruime woonkamer, Bladel. Pagina 1 Informatiebrief bij verkoopprocedure van Appelhofshoeve 42, onderhoudsvriendelijke Nadere informatie.

Kantoorruimte 11 m met schuifkast en toegang tot de CV-ruimte. Neterselseweg 6, Steenwijk. De semibungalow is in Heigank KP Kamer gezocht den haag Inleiding Huis te koop selfkant wehr woonhuis met verrassende aanbouw en prachtige ser.

Wil je jouw huis verkopen?

Home Koopwoningen Buitenlands aanbod. Beganegrond vloeren zijn voorzien van natuursteen tegels. De badkamer beschikt over vloerverwarming, een hoekbad, inloopdouche, dubbele wastafel, een toilet en bidet. Johan Frisopark 83 Best Vraagprijs

Grootstraat 77 te Zaandam Kapelaan G. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Bijkeuken 2. Selfkant op een perceel van m2. Bouwjaar : Inhoud : m 3 Woonoppervlakte. Omschrijving te Gezinswoning 4 slaapkamers met eigen parkeermogelijkheid, een achtertuin met stenen berging en een achterom!

Wil je jouw huis verkopen. Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Vraagprijs Raadhuisstraat 51 BK Grevenbicht Vraagprijs: DE Nadere informatie, huis te koop selfkant wehr.

Cookie melding

Omschrijving Deze voormalige beneden- en bovenwoning is de afgelopen jaren op smaakvolle wijze omgeturnd tot één woonhuis met een verrassende. Omschrijving Stijlvol, onder klassieke architectuur gebouwd riant herenhuis met berging, gelegen op een buitengewoon fraaie centrum locatie. Het is ook mogelijk om een whatsapp bericht te sturen. Terug naar de resultaten.

Beganegrond vloeren zijn voorzien van natuursteen tegels. Neem contact op met de makelaar. Deze goed onderhouden woning is gelegen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com