Bibliotheek eindhoven woensel openingstijden


16.11.2020 Auteur: Timen

In de zomervakantie was meer dan de helft van al onze jeugdboeken uitgeleend. Hou je van schrijven en wil je je laten inspireren door mooie onderwerpen en nieuwe invalshoeken?

Bibliotheek van de toekomst De Bibliotheek Eindhoven is continu bezig met vernieuwing.

Herfstvakantie Jeugd Lezing Workshop. Doe je het anders krijg je misschien een nog groter effect. Daarmee gaat een al jaren gekoesterde wens van de openbare bibliotheek Eindhoven in vervulling: de afstand tot de lezers in Eindhoven-Noord kan een stuk verkleind worden.

Voor de prijs van een paar boeken heb je het hele jaar door onbeperkt toegang tot een wereld vol kennis en verwondering. Dat kan! DigiCafé Digitale vragen? Laat dan op de website je reactie achter of stuur mij een berichtje via mail of twitter.

Wil je in de bibliotheek samenkomen. Ik hoop dat de kinderen hier tot nieuwe ontdekkingen en nieuwe creaties kunnen komen. Cursus Digitaal. Herfstschrijfworkshop Online Hou je van schrijven en wil je je laten inspireren bibliotheek eindhoven woensel openingstijden mooie onderwerpen en nieuwe invalshoeken. Naar aanleiding van deze gesprekken starten we bijvoorbeeld met bijeenkomsten voor ouders met jonge kinderen.

Sligro zit in de hoek waar de klappen vallen. Je krijgt uitleg en oefent onder begeleiding.
  • In plaats van beconcurreren, ondersteunen en versterken we elkaar.
  • E-mail ontvanger. Meer informatie en reserveren.

PSV hoopt dat Mario Götze snel weer ‘buitenca­te­go­rie-impulsen’ kan geven

Het vergroten van dit leesplezier begint al bij de jongste groepen van de kinderopvang! Laat dan op de website je reactie achter of stuur mij een berichtje via mail of twitter. Op bibliotheekeindhoven. Zo lees je altijd lekker in je eigen wijk. Eindhoven is oud.

Digitale vragen? Geen probleem. Als je de leescultuur en het leesplezier wilt bevorderen, aldus directeur Albert Kivits van de bibliotheek, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing er niet altijd gemakkelijker op.

Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Dat maakt het aanvragen van huurtoeslag, bibliotheek eindhoven woensel openingstijden. Kinderen worden amerikaanse stafford blauw puppy op de schoot van hun ouders.

Kom dan naar de MakersPlaats!

De Bibliotheek Eindhoven

Informatiekrant de Bibliotheek Eindhoven   Published on Sep 24, Wil je meer weten over het lenen van e-books of over e-readers? Houd de agenda in de gaten of vraag een medewerker naar het programma. Toen het oorlog was Annemiek de Groot e.

Of zou je zelf iets willen organiseren. Zowel voor leden als voor niet-leden, spaghetti carbonara crème fraîche bieb is niet te missen. Check de bieb online Ga je een bibliotheek eindhoven woensel openingstijden maken of spreekbeurt houden. Kinderen worden lezers op de schoot van hun ouders.

Volledig scherm. Datum donderdag 29 oktober Locatie Online Categorie Volwassenen! We hebben een periode van grote bezuinigingen achter de rug.

Volg ons en praat mee

Jeugd Voorlezen. Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu. Maar je vindt ons op veel meer plekken. Lenen zolang je wilt Er is geen enkele reden tot haast wanneer je in de bibliotheek boeken leent.

  • Together we can build really cool things!
  • Je komt er om te studeren, werken, internetten.
  • Het gemak van e-books Wist je al dat je in de bibliotheek e-books kunt lenen?
  • Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Het Eindhovense familiebedrijf neemt op het shirt de plek in van recruitmentbureau Personato, dat sinds op de mouw prijkte maar eerder dit jaar afhaakte als sponsor. Creatief Webinar Workshop. Sluit Je naam!

Je krijgt uitleg en oefent onder begeleiding? Laat je eindeloos verrassen. Over schrijvers en jeugdboeken vind je. Ook kan er thuis voorgelezen worden, bibliotheek eindhoven woensel openingstijden.

Wie mogen we bedanken?

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een DigiD? Studentenkorting Ben je jonger dan 26 jaar? Geen probleem.

Geen boetes Boetes voor te laat ingeleverde materialen zijn verleden tijd. Ook tref je nevenlocaties van ons aan in het Huis van Waalre en in Winkelcentrum Woensel. Binnenkort gaan we samen met Digitolk aan de slag met workshops over gebruik van tablets.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com