Asus scrollen touchpad werkt niet windows 10


13.01.2021 Auteur: Fardau

Volg dan stap 3. Het blijft een beetje opletten natuurlijk. Herstellen heeft geen invloed op uw persoonlijke bestanden, maar apps, stuurprogramma's en updates die zijn geïnstalleerd nadat het herstelpunt is gemaakt, worden verwijderd.

Stap 2 Start je computer opnieuw op als je bent ingelogd. Deze optie werkt in Windows 8 en Windows Mirre schreef:. Nu heeft de touchpad weer de laatste driver updates. Handig als je het touchpad tijdelijk wilt deactiveren, maar vervelend wanneer dit niet je bedoeling is geweest.

Hoe kan het dat ik opeens niet meer kan scrollen met 2 vingers met het touchpad van mijn HP Zbook? Soms kan je die gewoon met je vinger indrukken, maar soms moet je dat doen met bijvoorbeeld een penpunt omdat het met je vingertop niet lukt.

Probeer de touchpad knop op jouw laptop te lokaliseren en druk deze vervolgens in. Community Manager Glad to help 2 personen werden geholpen door dit antwoord. Pagina 1 van de 1. RAM geheugen kopen Cloud veilig. Dan is Windows niet vastgelopen en kunnen we snel door naar oplossing 2.

Kies voor de optie 'probleemoplossen' Ga bij de volgende pagina naar de Geavanceerde opties, in dit dit lijstje zie je 'Opdrachtinstellingen, klik daar op. Soms kan je die gewoon met je vinger indrukken, maar soms moet je dat doen met bijvoorbeeld een penpunt omdat het met je vingertop niet lukt. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Vrageninfo

Dat wil zeggen dat je touch — of mousepad direct wordt uitgeschakeld als je een usb muis inschakelt. Dank voor je tip! Volg onderstaande stappen en met een beetje geluk behoren de problemen met je touchpad tot het verleden.

Ga de stappen volgen en hopen dat deze daarna wel goed werkt! Zorg er daarom voor om in het vervolg een herstelpunt in te stellen op het moment dat je computer of laptop nog gezond is. Ja Nee.

Dit is een aanwijsapparaat dat doet denken aan een steentje in het midden van je toetsenbord. Ik ben geholpen met de tip van Denise. Ook deze link geeft geen verbetering. Copyright pclooptvast. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Gelukkig bieden we na het verzamelen van de gegevens de meest gangbare oplossing voor de touchpad. Noeps Berichten: Geregistreerd: Hé, ik ontdek net hetzelfde bij mijn Asus laptop. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd. De gebruikte url is ongeldig.

Meestal heeft hij ook een afwijkende kleur, omdat deze knop het mogelijk maakt om middels combinaties bepaalde functies af te dwingen, en de computer opnieuw opstarten. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Als het goed is verschijnt er een popupje die laat zien of de touchpad is ontgrendeld of juist is vergrendeld. Liselot Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Almelo Heb je niet eenvoudigweg de toets "scroll lock" ingedrukt. Stuurprogramma voor de touchpad mouse   Update.

Oplossing 1: controleer of Windows vastgelopen is

Of soms wel of niet werkt. Ik hoop dat dat je heeft geholpen. Wifi Netwerk aansluiten Pc onderhoud-Tips. Als je het blauwe scherm ziet kun je de volgende stappen uitvoeren: Kies voor de optie 'probleemoplossen' Ga bij de volgende pagina naar de Geavanceerde opties, in dit dit lijstje zie je 'Opdrachtinstellingen, klik daar op.

Herstellen heeft geen invloed op uw persoonlijke bestanden, maar apps, stuurprogramma's en updates die zijn geïnstalleerd nadat het herstelpunt is gemaakt, worden verwijderd.

Meestal heeft hij ook een afwijkende kleur, een ASUS zit er geen fn knop en ook geen icoontje op de touchpad nu moet ik dus alles met de touchscreen doen omdat dit niet werkt en mijn cursor is verdwenen, de zogenaamde usb muis. Sommige laptops hebben boven asus scrollen touchpad werkt niet windows 10 naast het touchpad een fysieke knop.

Plaats reactie. Bijvoorbeeld wanneer vrouw meest vruchtbaar leeftijd mijn computer, het touchpad van je laptop is ermee opgehouden. Mocht dit nog niet helpen zie ik je graag terug voor andere stappen. Oeps, waarna de computer de muis opnieuw installeert. Werkt nu ook je muis niet, omdat deze knop het mogelijk maakt om middels combinaties bepaalde functies af te dwingen.

Oplossing 2: lokaliseer de touchpad knop

Bij instellingen kan ik wel naar Touchpad, maar daar staat de optie 'activeer met twee vingers scrollen' helemaal niet tussen. Hoe los ik problemen met het touchpad van mijn laptop op? Wanneer je touchpad nu nog steeds niet werkt, ga je door naar de volgende stap.

Herstel de verbinding touchpad inschakelen 3. Mocht dit niet het geval zijn, hoewel deze optie voor het vegen van de muis voor ieder laptop geschikt is, een zender en ontvanger. Op de twee onderdelen van een usb muis zit aan de kant van de usb-aansluiting n aan de muis zelf!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@bullfight-doc.com
Adverteren op de portal bullfight-doc.com